Castingul a fost puţin dezamăgitor. Adică nu ştiu la ce ne aşteptam, dar nu la un singur nene ce stă la o masă plină cu formulare şi are un aparat foto de turişti în mână. Treaba n-a durut şi după un minut toată afacerea era gata, adică şi pozele la perete, ca la poliţie, cu o plăcuţă cu cifre în faţă. Omul a zis că ne sună dacă directorului de producţie îi plac moacele noastre. Producţia începe mâine şi azi ar cam trebui să sune, dacă e să avem noroc.

Partea bună a „excursiei” de ieri la castingul de la Centrul Cultural din Los Cristianos a fost că am descoperit magazinul cu unelte pentru pescuit. De toate nebuniile cum n-am mai văzut… bine, asta nu poate să-nsemne mare lucru, eu n-am mai intrat într-un magazin pescăresc de prin liceu.

Şi am luat doar cârlige (măsura 4) şi bobiţe de plumb. Zece cârlige ne-au costat 2,08 iar plumbul 1,10 euro. Cu ăstea ar cam trebui să putem prinde nişte peşti decenţi, nu pişpirei de nici la o măsea n-ajung. Postul cu cele două trei ore petrecute pe dig în Fanabe la pescuit vine mai târziu.

Join the Conversation

No comments

  1. Nu sunt nici eu profesionist,la pescuit,dar pot spune ca arhitectura magazinului e foarte…,nu gasesc cuvantul ,dar e de bine!
    Cat despre casting,vorba aceea „incercarea moarte n”are”! TOT INAINTE!!!(Va las ca sunt gata gogosile:)) He,He trebuia sa fiu si eu un pic sadic!!

  2. Gogoşi? Ce gogoşi? Hmmm…. Yamiiiiiiiii
    Îmi plouă în gură! Mă duc să-mi cumpăr o prăjitură. Sau făină, că ouă avem, şi să facem şi noi nişte gogoşele. 😀
    Poftă mare!

Leave a comment

Lasă un răspuns