Castingul a fost puţin dezamăgitor. Adică nu ştiu la ce ne aşteptam, dar nu la un singur nene ce stă la o masă plină cu formulare şi are un aparat foto de turişti în mână. Treaba n-a durut şi după un minut toată afacerea era gata, adică şi pozele la perete, ca la poliţie, cu o plăcuţă cu cifre în faţă. Omul a zis că ne sună dacă directorului de producţie îi plac moacele noastre. Producţia începe mâine şi azi ar cam trebui să sune, dacă e să avem noroc.

Partea bună a „excursiei” de ieri la castingul de la Centrul Cultural din Los Cristianos a fost că am descoperit magazinul cu unelte pentru pescuit. De toate nebuniile cum n-am mai văzut… bine, asta nu poate să-nsemne mare lucru, eu n-am mai intrat într-un magazin pescăresc de prin liceu.

Şi am luat doar cârlige (măsura 4) şi bobiţe de plumb. Zece cârlige ne-au costat 2,08 iar plumbul 1,10 euro. Cu ăstea ar cam trebui să putem prinde nişte peşti decenţi, nu pişpirei de nici la o măsea n-ajung. Postul cu cele două trei ore petrecute pe dig în Fanabe la pescuit vine mai târziu.