Furtună mare în largul coastelor portugheze. Asta înseamnă valuri de trei metri în Las Americas, la Izquierda. Este nebunie curată să prinzi o astfel de zi cu valuri perfecte, plaja e plină de surferi, peste jumate din ei sunt buni şi foarte buni… deh, localnici, canarioţi. Ăştia s-au născut pe boardul de surf şi au învăţat să călărească valul înainte de a şti să meargă. 😀

Încep să învăţ să fac poze mai de doamne ajută la surf. Am profesor bun (plus teleobiectiv de împrumut). Poate reuşim să vindem nişte poze, să vedem, la sfârşitul zilei. Mai urmează o repriză de pozat, mareea e în retragere şi vin iar valuri de trei metri. Trebuie neapărat să scriu un post despre sentimentul pe care-l ai când stai la malul ocenului cu aparatul foto în mâini şi-i urmăreşti prin obiectiv pe frumoşii nebuni din valuri ţi-ţi doreşti să fii în locul lor şi să-ţi facă şi ţie cineva poze… E un sentiment nebun, parcă eşti drogat, râzi singur, tremuri, simţi vuietul oceanului şi parcă eşti apă… (am cam amânat primele lecţii, dar în câteva zile e aranjat).

Join the Conversation

4 Comments

  1. Superbe pozele, dar, pt. ca intotdeauna exista un dar ,ca un bun reporter de front , ca pentru noi asta esti ,vrei nu vrei, te-am ruga sa ne trimiti si niste poze cu chestii naspa,aspecte urate ale insulei!Aurolaci cersetori , someri la coada la somaj , nu stiu, ,in general vrem sa stim daca exista si oameni care au ratat viata , chiar traind pe o insula care ofera atatea!Multumim inca odata pt. informatiile furnizate si sa auzim de bine!!

  2. A&A, cerşetori nu prea sunt. Am văzut unul singur, are doar un picior, este marocan sau ceva în genul… Lucruri naşpa nu prea sunt şi sincer, de ce să le caut cu lumânarea dacă ele nu se văd cu ochiul liber? Nu vreau să caut nodul din papură. Dacă-mi sare ceva-n ochi, ştiţi bine că bag pe blog. Vă aşteptăm aici cât mai curând ca să vedeţi că, în afara lipsei locurilor de muncă, aici e fain maxim şi relaxare cât încape.

    Manu, grozav. Mulţumesc!

    Flory, mulţumesc şi ţie. Încep, încep 😀

Leave a comment

Lasă un răspuns