UPDATE: Revelionul a fost rezervat si achitat si sunt in continuare cereri pentru celelalte doua perioade. 13 decembrie – 27 decembrie și 12 ianuarie – 19 ianuarie. Un prieten de la noi din complex lipsește o bună bucată de vreme din Tenerife și apartamentul lui cu un dormitor va fi liber în toată această perioadă.piscina

În decembrie și ianuarie vremea în Tenerife e numai bună de bălăceală, mai ales ca în această perioadă a anului avem cea mai caldă apă.

Așadar, începând cu 13 decembrie, apartamentul cu un dormitor, living, bucătărie americană utilată și terasă mare către piscină este liber si poate fi inchiriat pe o lună întreagă sau pe perioade de câte una sau două săptămâni. În dormitor este un pat matrimonial iar in living o canapea extensibilă de doua persoane. Pot sta lejer patru persoane. Este un apartament de fumător.
Plaja cea mai apropiată este la 1,5 kilometri, adică 15 minute mers lejer la dus, că e la vale. La intoarcere, aveți de dat piept cu un deal, așa că dacă nu închiriați mașină, faceți și condiție fizică.

Prețurile sunt următoarele:

Pentru cazare o lună în Tenerife
13 decembrie – 14 Ianuarie – 750 de EURO

SAU

Pentru cazare două săptămâni în Tenerife
13 decembrie – 27 decembrie – 500 de EURO
28 decembrie – 11 ianuarie 2015 – 500 de EURO
ȘI
Pentru cazare o săptămână în Tenerife
12 ianuarie – 19 ianuarie 2015 –  250 de euro

 

Zboruri către Tenerife din România sunt pe diferite rute de low-cost, cu escală în Paris, Milano, Londra, Bruxelles, Dusseldorf, Barcelona, Madrid, etc. Putem să căutăm și noi zboruri și să vă luăm biletele, contra unui mic comision.

Dacă vreți un altfel de Crăciun, Revelion sau doar să vă bucurați de soare în Tenerife, departe de frigul de acasă, faceți-vă calculele, verificați concediile și incrieți-vă prin email la [email protected].
Cei care sunt hotărâți vor achita un acont și au un termen de maxim două săptămâni pentru a-și cumpăra biletele. Diferența se achită ulterior, până în 1 decembrie cel târziu.
Acestea sunt datele, iar alte amănunte puteți cere prin email. Vă așteptăm.

Fotografii cu complexul pot fi văzute aici. Există supermarket-uri la cinci si la zece minute de mers pe jos, piața de legume la 7 km, o juma de ora cu autobuzul si aprozar-fruterie cu preturi bune, Los Agaves, la circa 25 de minute de mers pe jos.