Mai am puţin şi transform blogul din unul despre nimic anume într-unu’ cu mulţi câini şi pisici. Zău dacă-mi pasă. Nebunaticii ăştia doi se jucau pe corso aşa cum se pot juca doar câinii: fără să le pese de nimic din jur, oameni ori balauri deopotrivă. Şi cum se cabrau ei, aşa frumoasă zbenguială ieşea. De se oprea lumea-n loc, minune mare, nu alta.

Un scurt momet de respiro în care brunetu’ m-a scanat să vază ce-i cu mine, prietin ori duşman.

Să-mi explice şi mie careva de ce orice joacă între doi câini se încheie cu un futai. Referitor la cei doi, nu ştiu dacă au reuşit şi ei ceva, că partea activă-i mult mai pindoacă decât pasiva. Uite că în „pat“ contează înălţimea.

Join the Conversation

No comments

 1. Asa in vazul lumii :))…si eu care credeam ca ala maroniu e cainele si ala negru catelusa :)).Ce rasturnare de situatie!

 2. De-aia avem atâţia câini vagabonzi. Pentru că oamenii sunt iresponsabili. Câinele îmbrăcat are clar stăpân – care era probabil mulţumit că ăla micu’ nu moare fecior. Ce se întâmplă mai departe cu puii, dumnezeu cu mila.

 3. Intrebare: sunt chiar atat de multi? Sau ii cauti tu, anume, in momentele lor de intimitate? Ca deja suna a altceva 😀 Si, pentru caini e mai usor sa isi rezolve divergentele. Ar trebui sa invatam sa le rezolvam si noi, pe ale noastre, la fel…

 4. Câinii comunitari din sibiu chiar sunt o mulţime. Şi sunt futăcioşi, exact cum am mai scris pe blog. Fără glumă, zilnic văd vreo două-trei futaiuri canine pe stradă. E bine că majoritatea sunt sterilizaţi, pot să facă sex una-ntruna că nu se înmulţesc.

  Şi da, se-ntâmplă şi la oameni ca joaca să dea-n sex. Da pe ăştia nu-i prea văd pe stradă. 😀

  Tare comparaţia cu virinel şi monica :)) Trebuie să dau poza la click!

 5. Hai mai, serios, de ce radeti de oamenii aia? Ce daca el e mic si ea mare? Nu credeti ca lor le e greu? Voi nu va ganditi ce du-te – vino e in patul lor? 🙂 🙂 🙂 Joaca cainilor e macao, pe langa a lor. Si totusi pe stapanul cainelui nu l-ai dibuit? Sau era si el ocupat cu o catelusa?

 6. Uite că nici nu m-am gândit la stăpânu brunetului. Da’ nu cred că era în zonă, că ăştia doi se plimbau pe corso şi nu părea nimeni impacientat că nu-şi găseşte patrupedul.

 7. cu ce sunt mai buni oamenii? daca n-ar avea rusine, la fiecare colt i-am gasi calare unul pe altul, ca in parcuri toate bancile sunt ocupate. cand trece o femeie bine(catelusa) toti barbatii (dulaii) sunt cu balele la gura. daca duduia ar ridica coada cred ca nu ar mai conta ca sunt pe strada. Hop pe ea!!!

Leave a comment

Lasă un răspuns