Vrusăi şi io să-mi înscriu jeaninoasa pe trafic.ro. Şi mă înscrisei sâmbătă. Totul merse şnur, auzi, luai şi scriptu şi-l pusei pe blog, ăsta apărau, toate bune. Că nu apăru negru ca siglă-siglă şi fu’ colorat în roşu, n-avu de ce să mă pună pe gânduri. Gândii în mintea mea că n-o funcţiona treaba până nu plătesc. Aşa că scoţ io cardu, bag cifrele, plătesc, primesc chitanţă electronică pe meil că plătii şi mă relaxez uşor pe scaun cu un zâmbet larg pe faţă. Adică mândră de mine că reuşii singură să mă bag în trafic. Nu vă închipuiţi că apoi stătui cu ochii beliţi pe blog să urmăresc preschimbarea-n negru a siglei trafic.ro. Nu. Îi dădui timp, răgaz, să se transforme când o vrea ea. Numa că nu se-negrea nici de-a dracului. Luni îi cerui suport tehnic lu’ Seb care în doi timpi şi trei mişcări află că nu se pupă scriptu’ cu wordpressu. Aş fi descoperit singură, da’ pentru mine e greu să dau sărci pe gugăl cu „script trafic.ro pe wordpress“.

Mii de draci pe capu’ meu. Cum adică nu se pupă? Păi dacă ăi de la trafic. ro ştiu că ceva nu merge, de ce-i lasă pe bolovanii cu blog pe wordpress să se înscrie fără să le zică „auzi, domnule posesor de blog, înainte să plăteşti taxă anuală la noi, află că nu funcţionează traficul la tine, pe motiv că wordpress are filtre de securitate mai severe. Ori te sui pe un site de hosting, ori nu poţi să te înscrii la noi“. Şi le trimesăi meil. Iar răspunsul lor fu că trebuie să mă înscriu pe un site de hosting, din moment ce wordpress nu acceptă. Bă să-ţi trăiască tot neamul, acu’ îmi zici? După ce plătii? Pă’ io nu vreau cheltuieli suplimentare, io vrusăi doar să mă bag pe trafic. Atât. Şi tu-mi spui că nu se poate, că wordpressu’ e de cacao şi are filtre de securitate. Pă’ wordpress e de vină de situaţia asta sau voi, că n-aţi spus înainte? Le cerui socoteală în alt meil şi răspunsul lor fu’ că scrie în acordul de utilizare (ba nu scrie, că io căutai dopo special şi nu găsii).

trafic.ro monitorizeaza activitatea site-urilor inscrise prin metoda Javascript Tagging, iar platforma de blog WordPress nu permite includere codurilor javascript din motive de securitate. Metoda de colectare a datelor, precum si procedura de inscriere sunt precizate atat in cadrul sectiunii de Ajutor cat si in cadrul Acordului de utilizare

Bă bucureşteanule, bă deşteptule, bă io-s olteancă şi spre primăvară mă transform în blondă, de la razele soarelui. Cum te-aştepţi tu ca io să ştiu ce zici tu acolo? N-ar trebui să dai imediat la înscriere o informaţie ispre ăluia cu blog pe wordpress că sunt ceva condiţii în plus pentru el? Să le ştie şi el înainte să-ţi plătească taxa anuală ca să ia singur hotărârea de mai vrea ori ba. Da’ mai bine laşi proştii să pice în plasă, că-şi fac ei apoi găzduire pe vreun site dacă vor trafic.ro. După ce dădui încă un meil în care-i scrisăi răspicat contactului că nu NU VREAU SĂ-MI FAC HOSTING, să găsească alte soluţii dacă sunt aşa de isteţi, primii şi răspunsul. Nu se poate nimic altceva. Să-mi caut hosting. Ori îmi dau banii înapoi. Păi aşa băieţi, venirăţi d-acasă. Da, vreau să-mi restituiţi banii.

Probabil că nu se aşteptau ca olteanca din mine să reziste pân la capăt în războiul argumentelor, mi-am zis, i-am dat gata. (până la urmă, sunt doar 10 euro, ducă-se, bani de săpun, şampon şi pastă de dinţi pe lună… dar e vorba de un principiu). Îmi cerură spăşiţi contul iban, li-l dădui de dimineaţă. La o oră după, noi probleme. Că io achitai pe 6 februarie, da’ factură fiscală nu fu emisă. Pe motiv că ignoranta de mine n-a completat formularu’ de plată. Voi vă daţi seama că io, care nu fac plăţi pe net toată ziua bună ziua, completez toate câmpurile existente şi înexistente….  Băgai sama că oamenii trag de timp.

In acest sens, pentru a putea emite si storna factura fiscala aferenta platii pentru site-ul jeaninavlad.wordpress.com, avem rugamintea sa ne transmiteti datele dumneavoastra complete de facturare: Nume, Prenume, seria CI, CNP, adresa, localitate, Judet/Sector.

Le trimesăi tot ce-mi cerură. O să restituie taxa… cândva. Da’ nervii mei cine-i plăteşte?

Join the Conversation

No comments

 1. hahaha….contoarele romanesti sunt de cacat. Trust me, am trecut pe la toate. Cel mai penal este cel de la WTA, imi arata 13 insi pe zi, iar blogul 200 si google tot atatia . Cumva este o problema undeva? 😀
  Cat despre cei de la trafic.ro, nu au nici cel mai mic bun simt fata de client, ca in fond si la urma urmei asta sunt. Multi au cazut in plasa cu hostingul si acum regreta.
  Acum roaga-te sa primesti banii inapoi in 30 de zile :)) . Stiu ca au obiceiul prostesc de a uita sa mai returneze banii.

 2. Uite cam asa e pe la noi.
  Daca se prinde clientul de bine, daca nu, ne scoatem si noi cu un ban acolo pentru zile negre. Poate daca ai scris despre asta, vor fi profesionisti si vor corecta acest lucru sa nu mai sparga nervii altui viitor client.
  Visez si eu – Ce? Nu am voie?

 3. of topiceală: Fustangiule, crezui că dispăruşi, murişi, ceva… Mă bucur că mă înşelai 😀

 4. Off topiceala: i’m not dead ! Am fost si eu in vacanta :D. Am primit mailuri in care exact asta ma intreba lumea: AI MURIT? 😀
  I’m back meaner, stronger and bigger . Sunt cu ochiu’ pe tine…

Leave a comment

Lasă un răspuns