Îmi place ce-a făcut paul rădulescu. A luat nişte ziare, multe, şi a creat o rochie. Rochie care arată bine şi, excluzând umerii cei goi, poate fi toată lumea sigură că ţine de cald. Că hârtia izolează termic, v-aţi prins. E genială, dacă stau şi mă uit mai cu ochi de modistă. Am găsit. O astfel de rochie de mireasă vreau. Hi hi. Paul, cât îmi iei să-mi faci una de nuntă?

Când i-am cerut permisiunea de a scrie pe blog despre creaţia lui, paul îmi zice: „O să mă faci varză pe blog, nu-i aşa? Că am jmanglit ziare pentru rochii“. Nu paul, poţi să stai liniştit. Eu te apreciez pentru imaginaţia ta, ştii asta, n-o să arunc cu noroi în tine doar pentru că ai luat nişte ziare Adevărul de Seară (ceva mai multe)  din cutia portocalie ca să faci artă. Sper doar că ai păstrat rochia.

Join the Conversation

No comments

 1. Ceva în genul ăsta m-ar reprezenta foarte bine, e noncomformistă…

 2. Da, chiar şi mie îmi place, deşi nu port de obicei … Dar mi-ar plăcea să o văd pe doamna mea …

 3. geniala ideea!
  sigur te-ar prinde bine, Jeanina!
  (sa -nteleg ca te mariti ? 🙂

 4. Bine realizată! Rochia + fotografia. Se cuvin aprecieri şi foto-modelului ce a pozat eroic pe „canicula” de afară!

 5. Mi-ar da voie oare Paul Radulescu sa ii folosesc imaginile intru-un colaj de al meu? As vrea sa prelucrez putin imaginea si apoi sa o postez la mine in blog cu toate drepturile rezervate lui Paul si tie normal, ca doar tu l-ai descoperit! Daca este de acord as vrea cateva imagini cu rochia intr-un format jpeg dar mai mare daca se poate 🙂 Multumesc!

 6. @Sorin: Aia e o rochie care se potriveşte oricui… şi unui bărbat suplu
  @Ica: Mai ştii? M-oi mărita şi eu 😀
  @sinsdesign: Cum apare pe mess, îl întreb. Mă gândesc că n-ar avea de ce să te refuze…

 7. :)))) cred că un vin fiert i- ar fi prins bine după această ședință foto :))…..ca ”spor de timp nefavorabil” ( nu stiu daca acum mai există, dar pe vremuri exista o plată în plus pt cei care prestau în conditii nefavorabile )

  imi place ! felicitări si modelului si fotografului !

  să știi Jeanina că am căutat cu google,- Paul Rădulescu- si am dat de o multime de Paul Radulescu. …din Canada, din SUA, din Paris, cu expo in Slatina,etc, etc. Cand în sfârșit am dat de ”Sibiu:Paul Radulescu, oglinda unui stilist”,articol din adevarul 24.04.2009 nu mi se deschide. Nu stiu daca despre el este vorba sau nu, dar nu am avut noroc sa-l gasesc , sa-i gasesc saitul :))) daca are.
  as fi vrut sa vad mai multe fotografii daca exista .

 8. Da, e cel despre care am scris eu în Adevărul de Seară, că aşa ne-am cunoscut. Numai că arhiva veche nu se mai găseşte pe site-ul Adevărul…
  O să pun articolul cu el încă o dată, azi sau mâine.
  N-are site, o să mai pun pe blog creaţii neconvenţionale de-ale lui.

Leave a comment

Lasă un răspuns