Cam gata cu vacanta in Romania. Adica aproape gata, ca mai avem o zi si jumatate pana decolam spre Tenerife. Maine, luni, mergem in Oltenia, acasa la ai mei, iar marti luam trenul spre Bucuresti, de unde avem biletul de intoarcere. Ne cam incearca ceva emotii legate de grevele din capitala si de modul cum ele ne vor afecta cele cateva ore petrecute acolo, dar, in caz de urgenta, ajungem pe jos la aeroportul Baneasa.

Marti noapte o sa aterizam in Madrid, o sa dormim cateva ore in aeroport, ne vom trezi pe la 06 dimineata si planul este sa facem o excursie de vreo 5 ore prin capitala Spaniei, pana la zborul nostru de legatura catre Tenerife Sur. Nici nu va dati seama cat de nerabdatori suntem sa ajungem inapoi pe insula si sa ne reluam activitatile estivalo-tropicale. Si sa reincepem sa scriem pe blog (Seb, ca Seb, dar eu nu prea am fost in apele mele in aceste 10 zile in Romania si nici cel mai mic chef de scris n-am avut).

PieS: Scuzati lipsa diacriticilor, dar postez de pe calculatorul lui Rambo si n-am rabdare sa caut ca sa schimb tastatura asa cum trebuie.

Join the Conversation

9 Comments

 1. Va asteptam, cat despre greve nu va face-ti griji decat sa nu intre si aeroportul in greva , ca in rest ne descurcam noi cumva!

 2. Cautand joburi in Tenerife, am gasit ceva ce poate i s-ar potrivi lui Seb, asta ca si „incentive” de reluat viata frumoasa (sorry daca l-ati gasit si voi)….
  „Photographer wanted for whales and dolphins trip, must be a people person, willing to work early mornings with have a flair for creativity apply here quoting job PHOTO” http://tenerife-marketing.com/tenerife_employment.shtml

 3. Multumim de pont. E vechi anuntul si am incercat deja dar raspunsul a fost ca anul acesta schema e plina si sa revenim la anul:) Am tinut minte si vom insista!

 4. Iui, cand au si trecut 10 zile? Ufff, repede mai trece timpul in tara asta de kko. Si la voi in Tenerife tot asa zboara zilele?

  1. Gropare..era tare sa ne cunoastem pe viu tocmai in Tenerife, dupa ce ne stim de pe mail, de cand cu Oltcitu in flacari si oradesibiu. Nu ne-am sincronizat…

 5. groparu, gropăriţa + je şi seb în tenerife!
  ar fi fost tare, as fi emigrat de pe un site pe altul să tot citesc varianta de poveste a fiecaruia..
  pacat ca nu v-ati intalnit….

  1. Oamenii ăştia au venit în luna de miere taman la tropice ca să nu mai vadă feţe de români… zic io 😀

 6. Exact de asta am mers şi noi atât de departe..am sperat şi noi..:))

Leave a comment

Lasă un răspuns