Azi am prima zi liberă de când muncesc ca model pentru costume de baie pe plajă, la Playa del Duque şi Fanabe Playa. Voiam să-i cer o zi liberă lui Jose, dar el mi-a luat-o înainte întrebându-mă „Ţie nu ţi-ar trebui o zi liberă?”. Ba da. N-a făcut asta de grija mea, că dau în greu de atâta muncă, ci pentru că avea el ceva treabă azi în Santa Cruz de Tenerife (merge să mai ia şi nişte costume de baie).

Aşa că azi am zi de colindat prin magazinele din Las Americas şi Los Cristianos, cât timp Seb lucrează alături de Dan la amenajarea grădinii unui englez, job pe care l-au primit de la Peter, nenea cu palmierul de lângă Siam Park, din San Eugenio Alto. Poate vă întrebaţi unde este azi Vio aka Twigg. Se bălăceşte în bazinele şi topoganele şi nebuniile cu jocuri de apă de la Siam Park. Ar fi fost mai interesant să mergem cu toţii, că distracţia este mai mare în grup, dar cum Seb şi Dan muncesc iar Vio pleacă mâine în Bucureşti, după doar 5 zile de la „emigrarea” în Tenerife, a zis să se aleagă şi el totuşi cu ceva de la venirea în Insulele Canare. Nu mă întrebaţi de ce pleacă de pe insulă când el venise să se stabilească aici, că prea bine nici eu nu am înţeles. Poate nu i-a plăcut insula atât de mult (el a invocat motivul fetiţei lui şi a lui Flory, Maria, care la 1,5 ani de viaţă e prea mică pentru a fi mutată în alt mediu de viaţă). Oricum, el zice că în toamnă sigur se reîntoarce în Tenerife.

Aşa să fie!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Si noi venim la toamna, ne facem planuri de dupa ce am revenit in tara de acolo (in decembrie). Intre timp v-am gasit pe voi, si va multumim ca ne tineti la curent cu toate.
    Suntem foarte stresati ca nu reusim sa ne mai inchidem din treburi pe aici, sa putem odata pleca linistiti. De asta intrebarile noastre poate vor fi reci si la obiect, daca vreti sa ne raspundeti ar fi super. Chestia e ca suntem chiar 100% hotarati si vrem sa facem in asa fel incat sa nu regretam decizia asta vreodata. Vrem sa ne facem Tenerife-ni:P

  2. Păi nu aţi avea de ce să regretaţi decizia de a vă muta în Tenerife. Aici viaţa este mai ieftină decât în România şi de o calitate sporită. Sunt numai avantaje. Jobul îl găseşti dacă gândeşti pozitiv, ai răbdare şi cauţi.
    Vă aşteptăm!

Leave a comment

Lasă un răspuns