Luni am avut un musafir inedit, pe care Cicio, după ce l-a mirosit şi studiat, l-a acceptat fără să facă coada mătură. V-a mai povestit Je, că în complexul în care locuim, la toate etajele, din loc în loc este câte o plachetă de faianţă cu semnul de interzis pentru câini şi pisici. Nimeni nu pare să le vadă, din moment lumea are câini, pisici şi alte specii, cum ar fi musafirul nostru, un iepuroi negru, de casă. De fapt nu suntem încă lămuriţi ce specie e, poate vă daţi voi cu părerea. Am zis că o fi chinchilla.

De când ne cunoaştem mai bine, ne salutăm:)

Musafirul are şi el o poveste. Locuieşte cu noi pe etaj, câteva uşi mai încolo, dar în ultima vreme îl vedem tot mai des afară pe hol. Acu vreo trei săptămâni, nişte spanioli din complex au sunat la noi la uşă să ne întrebe dacă nu am pierdut noi iepurele, apoi au lipit un afiş că l-au găsit si numărul de telefon şi aşa a ajuns înapoi  la el acasă. Iepuroiul, ne-am dat noi seama acum,  nu era deloc pierdut, ci stăpânii lui îl lasă să hălăduiască cât timp sunt plecaţi. Totuşi, ieri l-am văzut dimineaţă, apoi la amiază şi seara la 11, patrulând pe coridor. Am zis să-l găzduim pe săracul animăluţ, că o fi trist şi flămând.

Surprinzător, Cicio nu s-a zburlit la musafir

E foarte domestic şi s-a acomodat repede cu locul, iar în faţa lui Ciciones de Tenerife s-a impus cu o bătaie din picioarele din spate. Ca şi în cazul lui Cicio..e un mister ce mănâncă. Dacă pisica mai linge blidul de lapte semidegresat, iepuroiul nu a vrut nici morcovi, nici măr, nici alune, nici pâini cu cereale. S-a urcat însă peste tot pe unde a ajuns ca să studieze împrejurimile şi a stat cuminte până azi dimineaţă la 8, când a început să ronţăie la un pliant. Cred însă că foamea la învins că a atentat la morcovi şi la măr, iar apoi a ronţăit la un carton pus de mine sub piciorul patului. Cu timpul facem şi noi un fel de Loro Parque. Deocamdată am redat iepuroiul holului, iar stăpânii l-au recuperat, că nu l-am mai văzut de ieri. Ne gândim însă serios să-l adoptăm, mai ales că pare să aibă aptitudin de skater. Cât a bântuit el prin casă a descoperit şi skate-ul de lângă pat şi a sărit pe el. Bine unse, roţile şi-au făcut treaba, iar iepuroiul s-a oprit in dulap:). Am fost atât de blocaţi, încât nu ne-a dat prin cap să facem poze sau să filmăm.[nggallery id=37]

P.S. Am dat pe google şi nu e chinchilla. E doar un iepuroi simpatic.

Join the Conversation

4 Comments

  1. Mai pastrati loc , ca din cate am vazut noi pe acolo trebuie sa fie si niste papagali super! Iepuroi d’asta are si o clienta de a noastra dar pe alb.Aveti grija ca poate murii de singuratate ( fara gluma!).

  2. Ce pacat ca nu aveti poze cu iepuroiul-skater! Ar fi fost super tare! Si vara-mea avea la Bucuresti un iepure pe post de animal de casa… cind il pedepsea, il punea pe dulap 🙂 Mai bine nu incercati asta!

  3. Si uite cum se mareste familia! Si eu imi faceam griji ca nu voi mai citi despre animalute din Tenerife. Cat m-am inselat :))

Leave a comment

Lasă un răspuns