Nebunie mare azi-noapte. Pensiunea în care am înnoptat are pereţi foarte subţiri, pe lângă holurile incredibil de înguste de atunci când te întâlneşti om cu persoană, ori dai în marşarier ori treci în dungă, pe lateral. Aşa că familia de marocani care stă în camera vecină nu mai are niciun secret faţă de noi. Nici chiar, că nu le ştim limba, dar dacă am şti-o, acum v-aş spune toate discuţiile zgomotoase pe care le-au avut la miez de noapte.

Ne-am trezit devreme, pe la 7 fără. Pusesem şi alarma mobilului să sune la 7.30 ca să merg la alergat, dar i-am luat-o înainte. Seb a preferat să facă poze la pescăruşi şi la tractorul responsabil cu nivelarea nisipului pe plajă cât timp eu am făcut un gioghing de vreo 25 de minute. Deh, nu mai am exerciţiu, n-am mai alergat din toamnă. Îmi place Los Cristianos că are de toate: pescari şi peşte, feribot ce poate să te ducă oriunde în insulele Canare, spanioloi care joacă volei pe plajă cu noaptea-n cap, moşneguţi care stau pe băncuţă de la prima oră a dimineţii să admire alergătorii, centru de închiriere bărci şi canoe, centru de scuba daiving, o ditai faleză pentru role, biclă sau alergat, plaje întinse, golfuleţe fără valuri în caz că vrei să faci snorcheling. Deja m-am obişnuit aici. 😀 (temperatura e de vreo 22 şi e dimineaţă, apa are vreo 19… încă nu face baie – eu am şi scuza că nu trebuie să bag tatuajul cel proaspăt vreo două-trei săptămâni la apă)

(fac şi flotări, să am forţă-n braţe)

Am mâncat  de mic dejun ce a rămas la cină. Adică caşcaval şi salam spanioloi. Fără castraveţi muraţi, ăia n-au nicio şansă să reziste întregi când e vorba de mine. Plus desert, ciocolăţele Baunty cumărate din aeroport.

Azi căutăm  un acoperiş de închiriat. Nu mai vreau să stăm încă o noapte la pensiune. Nu-s pretenţioasă deloc (doar am dormit şi-n aeroporturi), dar marocanii din colţ sunt mai gălăgioşi decât galeria CSU Sibiu.

(curăţând nisipul d epe gheruţele vopsite-n roşu)

(deja mi-am făcut o prietenă, doamna ce pedala pe bicicleta staţionară)

(pensiunea în care sperăm să nu mai rămânem încă o noapte)

Join the Conversation

No comments

 1. Ufff, numai cand vad plaja si pe tine in tricou imi vine sa mor.Pe aici e un frig de-ti ingheata toate cele…
  Pana una alta, ma bucur sa vad noile pozici, ma incalzesc si eu putin cu cele povestite de tine si va urez mult succes in gasirea unei pensiuni unde sa puteti avea si voi liniste cat de cat… 😀

 2. Sper sa gasiti ceva pe placul vostru cat de curand. Ma gandesc la tine de aici la – grade Celsius, cu zapada in balcon 🙂

 3. URA! Ne bucuram foarte tare ca ati ajuns!Cred ca noi avem emotii mai mari decit voi!:)
  Noi am gasit pe net site-ul: http://www.edreams.es/edreams/espanol/hotels/bookingEngine/listAvail/displaySearchList.jhtml;$sessionid$PDLD4KSTEJ0PVQFISY5RNWWAVCLC0IV0?mktportal=EDR_ES&buscaDatos=10/03/2010-11/03/2010-1-2-0&_requestid=86979 unde puteti gasi hoteluri de genul Florida plaza Apartamento (nu are stele ci cheite) si are preturi incepind de la 20 E pe noapte. Noi ne-am gindit ca e posibil ca acolo sa nu fie ca in Romania vazut, placut, inchiriat, instalat. Asa ca poate v-ar fi de folos asemenea adrese. Apropos cit v-a costat noaptea la pensiune? Va rugam frumos, daca vreti, sa ne spune-ti si noua preturile cu care va intilniti, cum ar fi pretul salamului spanioloi. Va multumim ca impartasiti cu noi acesta experienta. Si trebuie sa va spunem ca am trimis acolo toate gindurile noastre bune inainte de plecarea voastra si speram sa fi ajuns la voi. Mult succes in continuare!

 4. Nici nu ştiţi cât de mult înseamnă pentru noi că ne sunteţi alături. Vă îmbrăţişăm!

  Corina, hai şi tu la soare. Dă-ţi demisia şi vedem noi ce ne găsim aici de muncă. 🙂

  Sinsdesign, zăpada la balcon e bună, dar nu-n martie. Şi ţie-ţi zic să vii aici, la temperaturi mai blânde.

  Achile şi Achiloasa, salamul a fost la 1 euro. Un pliculeţ dintr-acela vid de vreo 150-200 de grame. Vouă nu vă mai zic să veniţi aici că ştiu că veniţi, deci nu mai e nevoie de încurajări. Sau, dacă e nevoie, vă zic că aţi luat cea mai bună decizie şi haideţi mai repede. 🙂

 5. Ne bucuram ca sunteti de aceasta parere, pentru ca sunteti singurii care ne sustin cu adevarat si pentru asta va multumim dar venirea noastra depinde de lichidarea stocului. Venim cat de de repede putem! Datorita voua suntem si mai nerabdatori. Va pupam!

Leave a comment

Lasă un răspuns