Je (îmbrăcată ca un puştan) pe trecerea de pietoni cea criminală

Şoferii de aici nu-s mai buni decât cei din România, dar canarioatele la volan sunt dezastru pe lângă româncele noastre.
Sunt puţin subiectiv când spun asta, pentru că în vinerea mare era una cât pe ce să mă facă îngerash.
De când facem paşi mulţi zilnic, de acasă la muncă, ne-am învăţat că pietonii sunt sfinţi pe aici. Doar te observă că eşti pe la lângă zebră şi îi vezi pe şoferi că opresc. Unul singur nu ne-a dat într-o dimineaţă prioritate. Omul era cu camionul şi şi-a strigăt scuzele pe geam: Perdona!
Învăţat cu binele, am început să mă arunc şi eu ca bizonul pe zebră, la fel ca pietonii din România. Până vineri, când ajuns la mijlocul trecerii, văd o maşină venind tare la vreo 30 de metri. La volan, o femeie care-i arată celei din dreaptă ceva, tot în dreapta. M-am prins că nu mă va vedea decât când ajung pe capotă, aşa că am făcut un salt repejor înainte, iar Je, care era în urmă s-a dat înapoi urlând. A oprit şi gagica pe mijlocul trecerii. Cam asta a fost. Je spune că eu am fost de vină. Eu zic că am fost pe fază şi pot să spun şi eu Hristos a Înviat!

Je (îmbrăcată ca un puştan) pe trecerea de pietoni cea criminală

Join the Conversation

5 Comments

  1. pai janele zi merci ca nu eram eu grabit pe acolo ca ti luai cateva de doamne ajuta si te faceai cu o vizita la mojon. hah a ahahahahahhhahhahha nu mai da vina pe biata femeie si recunoaste ca dormeai in public(din motiv de oboseala) si cel de al 7 lea simt era pe acolo.

    1. Danule, ce faci, ţii cu ursu’? Păi cum să dai peste noi pe trecere, cine-ţi mai face poze în palmier? 😀

  2. offf, oricat de greu mi-ar fi sa recunosc, majoritatea femeilor la volan sunt un dezastru.Azi de diminineata ne-a incantat privirea o domnisorica, care se incapatana sa croseteze si sa taie fata participantilor in trafic, inclusiv noua(de 3 ori) fara sa mai dea semnal…ce Dumnezeu mai ii trebuia ei si semnalul…de ce naiba mai fusese pus si ala acolo nu cred ca stia….

    1. De ce să-ţi fie greu să recunoşti? Că doar există oameni printre oameni, femei printre femei, şoferi printre şoferi. Multe şi bune sunt excepţiile 😀

  3. Adevarat graiesti dar parca te apuca nervii cand vezi atatia soferi care mai bine stateau in banca lor in loc sa sofeze…

Leave a comment

Lasă un răspuns